7 minuuttia.

Runoilija haemis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2009
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 17:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

terapia kirjoittaja kaukaa
 

Hymy parantaa
loisteellaan maailmaa.
Sitä älä piilota milloinkaan.
Se tuo iloa elämään mukanaan
Riimit nämä syntyy itsestään,
kun peilillä katsoo sydäntään.
Siellä sinun varjon nään
hymyilemässä yksinään.

Kaiken hymy peittää alleen
pois menneen ja kadonneen
takaisin tuo muistoineen
eilisen loistoineen.

Nauru parantaa
helinällään maailmaa.
Sitä älä piilota milloinkaan.
Se tuo iloa elämään mukanaan.
Riimit nämä syntyy itsestään,
kun peilillä katsoo sydäntään.
Siellä sinun varjon nään
nauramassa yksinään.

Kaiken nauru peittää alleen
pois menneen ja kadonneen
takaisin tuo muistoineen
eilisen loistoineen.

Selite: 
Hymyile se tarttuu!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot