Uneni.

Runoilija haemis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2009
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 17:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

terapia kirjoittaja kaukaa
 

Näin yöllä omituista unta
Korppi nokki korpin niskaa
ja leijui kevyttä pakkaslunta
ilmassa, joka oli savusta sakeaa.

Unissani pelkäsin tulevaa
mahtavaa jumalaa
joka hallitsee maailmaa
ja jolta ei kukaan saa
mitä haluaa!

Näin yöllä peilissä itseni
otsassani kuva tatuoituna
heijastuksen sielustani
maskitta alastomana.

Unissani matkasin tulevaa
tietä kohti sotaa
joka syö pois maailmaa
ja luita, hiiltä ja multaa
paskantaa.

Näin yöllä sisälle itseeni.
Siellä lämmitti aurinko
ja lauloi kaunis seireeni.
Mietin: „Uskaltaako ?“

Unissani sahasin kaulaa.
Pitäisi uskaltaa
viimein työ aloittaa,
vaikka uuden kasvattaa
kun yksi katkeaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot