Opas sieluun

Runoilija haemis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2009
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 17:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

terapia kirjoittaja kaukaa
 

Musta enkeli lensi läpi seinän.
Hetken ympäröi tuoksu heinän.
Mistä epäilykset tummat kasvaa ?
Kuka niille kuopat kaivaa ?

Musta ajatus vie läpi päivän.
Jätti pöydän reunalle leivän.
Miksi kaikki virheet maksaa ?
Kuka ne kaikki rahastaa ?

Puhuisit kieltäni edes hetken.
Opastaisit sieluuni retken,
josko joku näkee sen
kaiken
kauneuden.

Pysäytti ajatus hetken selvän
vain kääntämällä selän.
Mistä kukaan kaiken arvaa ?
Ketkä toisensa korvaa ?

Laulaen läpi koko elämän
haluten aina enemmän.
Miten se lopuksi makaa ?
Kuka sen lopulta takaa ?

Puhuisit kieltäni edes hetken.
Opastaisit sieluuni retken,
josko joku näkee sen
kaiken
kauneuden.

Puhuisit kieltäni edes hetken.
Opastaisit sieluuni retken,
josko joku näkee sen
kaiken
kauneuden.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot