Suudelma

Runoilija haemis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2009
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 17:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

terapia kirjoittaja kaukaa
 

Seitti elämän valon heijastaa
vääristää kuun taikaa
ja minä en unta saa.
Mitä tarpeeksi haluaa
sen myös aina saa!

Kirjoita paperille yksi sana
taita paperista laiva
ja puron vietäväksi laita.
Minä suistossa puron
odotan
ja sanastasi kirjoitan runon,
jossa ajatukseni kerron.

Pilvi kuun valon varjostaa
kuun taian kadottaa
ja minua pelottaa.
Jos ei sittenkään saa
sitä mitä haluaa.

Piirrä paperille yksi kuva
taita paperista laiva
ja puron vietäväksi laita.
Minä suistossa puron
odotan
ja kuvasi elämällä väritän,
tarkoitukseni selitän.

Tähdistäkin valoa saa
kun taikaa tavoittaa
ne minua lohtuttaa,
vaikka ei aina saa
sitä mitä haluaa.

Laita paperille yksi suudelma,
taita paperista laiva
ja puron vietäväksi laita.
Minä suistossa puron
odotan
ja sen taskuuni tallennan
sitä koko elämäni kannan.

Selite: 
Suudelma matkalle.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot