Muistollesi

Runoilija haemis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2009
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 17:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

terapia kirjoittaja kaukaa
 

Koko sydämellä jään kaipamaan,
kun lähdet uuteen maailmaan.
Yhdessä opimme rakastamaan
ja toisillemme rakkautta jakamaan.
Uskoimme vahvasti että maan
käänsimme suuntaan parempaan.
Ei kuole yksikään, ei kukaan,
jos muut ei päästä unohtumaan.

Otit palasi rakkaudesta
Ja jaoit omasta palasta
Sinun ei tarvitse palata
olet osa universaalista
rakkaudesta!

Koko sydämellä jään kaipamaan,
kun lähdet uuteen maailmaan.
Yhdessä opimme anteeksi antamaan
ja toisille armoa jakamaan.
Uskoimme vahvasti että maan
käänsimme suuntaan parempaan.
Ei kuole yksikään, ei kukaan,
jos muut ei päästä unohtumaan.

Otit palasi rakkaudesta
Ja jaoit omasta palasta
Sinun ei tarvitse palata
olet osa universaalista
rakkaudesta!

Otit palasi rakkaudesta
Ja jaoit omasta palasta
Sinun ei tarvitse palata
olet osa universaalista
rakkaudesta!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot