Intohimo.

Runoilija Eternity

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan kohti huomista. Pysähtyäkin kannattaa ja kiskaista auringonlaskun liepeestä kiinni ja huudahtaa: "Odota hetki! Nauti kanssani juuri tästä hetkestä, kiirehtimättä!"
 

Miksi teit sen taas?
Annoit periksi kiusaukselle.
Mehevän, maukkaan maun tunne kielellä,
pisara huulilla.
Rauha ja rentous,
minä ansaitsen tämän tänään.
Kaikki tuntuu oikealta
vielä hetken,
ainakin seuraavan huokauksen.
Sitten tulee syyllisyys.
En ansaitse tätä taas pitkään aikaan,
ei huomenna...
mutta miten käy sitten,
kun tunteet käyvät taas yli
ja vaadit, janoat huudat?
Syyllisyyden rakentaminen
pyörii oravanpyörää,
joskus lyhyemmillä,
joskus pidemmillä kierroksilla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot