Nimetön

Runoilija Eternity

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan kohti huomista. Pysähtyäkin kannattaa ja kiskaista auringonlaskun liepeestä kiinni ja huudahtaa: "Odota hetki! Nauti kanssani juuri tästä hetkestä, kiirehtimättä!"
 

Olisinpa kuori sydämesi ympärillä,
vahvana ja voittamattomana.
Suojaisin sisimpäsi pahuudelta
ja kantaisin yli kivikkoisen maailman.
Raivaisin tieltäsi esteet unelmiin,
taistelisin, lepäisin yhdessä kanssasi.
Antaisin osan itsestäni,
palan sydäntäni,
jos sillä saisin paikattua murtuneet alueet sisälläsi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot