Korkeammalle.

Runoilija Eternity

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan kohti huomista. Pysähtyäkin kannattaa ja kiskaista auringonlaskun liepeestä kiinni ja huudahtaa: "Odota hetki! Nauti kanssani juuri tästä hetkestä, kiirehtimättä!"
 

Hiljaisuus on syntymä
ja huomen on pumpuli.
Pakenet elämältäsi,
kurotat kättäsi korkeammalle,
minne sanat, eivät teot yllä.
Sulkeudut kaikelta surulta,
huomaamatta, että yksin sinä olet syyllinen.
Hiljaisuus on syntymä
ja huomen on pumpuli.
Äänetön, tuskallinen kuiskaus hiljaisuudessa
kovettaa pehmeimmänkin,
lumivalkoisen pumpulivuoteen.

Selite: 
Ihmiset vaan ei tajua, että onni on olla tässä ja nyt. Aina vaaditaan lisää, lisää, lisää....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot