Vierailla mailla

Runoilija Eliana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2004
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 7:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla on suru,
on lintuni pudonnut puusta.
Lehdet tilalla villojen vain,
se viimeinen vesa
mieheni, vierailla mailla.

Ne maat ovat kaukana
mun ulottumattomissain,
vaan joku päivä seilaan mä sinne,
silloin linnunpoikani kera vain saan
olla jälleen miestäni vailla.

Selite: 
Ihmisistä, jotka eivät koskaan kosketa. Henkisesti
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot