Hyvinvointivaltio?

Runoilija Eliana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2004
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 7:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ahdistuneisuus jäytää jokaisen mieltä,
näinä päivinä jolloin jälleen
vain odotetaan vapahtajaa
ihmettä
eikä saada mitään aikaan.

Uutisotsikoissa jälleen inho
tätä maatamme kohtaan.

Taas on hautausmaalla ruuhkaa.

Se on tämä vankila,
jota emme haluaisi nähdä.
Katso ulos mustasta ikkunasta.
Häkkimme seinät nousevat siellä
aitoina jotka sylkevät ruostetta
leikkivän lapsen päälle.

Selite: 
Joskus ei jaksa maailmaakaan ja sitä, että kaikki pitää sujua niinkuin on tarkoin suunniteltu etukäteen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunista tekstiä, vaikka aihe onkin synkkä.
Pidän muistakin runoistasi, kirjoitat hyvin.
:)

 

Käyttäjän kaikki runot