Kahle

Runoilija Eliana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2004
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 7:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä pidät minusta kiinni
ja puhut kauniita sanoja.
Pelolla kahlitset itseesi:
"Kukaan muu ei sua rakasta".

Kuule nyt, oi kyltymätön,
tiedänhän kahleeni mun
se totta on, mä jo olinhan
kaunis ennenkuin tapasin sun.

Vastaa siis mulle tähänkin
miks ainut oisit sä lainkaan,
ken seurassani kuumenee,
ja katseellaan janoaa?

Tiedän mut vain haluat
ja pidät kuin prinsessaa,
Tähkäpääkin asua sai,
ajat vankina tornissaan.

Tarinan loppu eri on,
turha prinssiä odottaa,
ahdingostani mut ainoastaan
vaan itse voin pelastaa.

Selite: 
Näitä iki-ihania riimittely-yrityksiä.. Ei, minulla ei ole ongelmia suhteessani.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot