Nimetön

Runoilija Eliana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2004
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 7:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyyneleitä oli huone tulvillaan
sinä päivänä kun hän valitsi
väärin.

Yöllä muistamme sen mitä olisi
voinut,
vaan emme voi nähdä mitä oli.

Kun nälkä vaihtuu ikäväksi,
kun kysyt itseltäsi
"miksi minä"

Silloin on pimeämpää kuin keskitalvella.

Ylhäällä katonrajassa kyyhkynen.
Sen poikanen lukittuna häkkiin,
itkemättä, pelkäämättä.

"Äiti, minun ei ole kylmä enää"

Selite: 
Ero
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot