Jos en rakasta

Runoilija Eliana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2004
Viimeksi paikalla: 10.6.2021 7:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä katson
näitä kuvia
hetkistämme.

Sinä löit minut rikki.
Me eksyimme silloin.

Minuun tekee taas sitä, mitä aiemminkin.
Haluaisin halauksen,
en sinulta.
Haluaisin kyyneleen,
en sinulta.
Haluaisin rakkauden,
en sinulta.

Ja ehkä seuraavalla kerralla
se toinen
ei löisi.

Edes tasa-arvon vuoksi.

Selite: 
aargh
Kategoria: 
 

Kommentit

tää todella kosketti..hyvin kirjotat

 

Käyttäjän kaikki runot