Nimetön

Runoilija Sumuinenlahti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Aito ja oikea, oma enkelini.
Vasta nyt näen sen,
olen ollut sokea ystävyydelle.

Et ole kuka vain, olet jotain erilaista.
Jotain todella rakasta minulle.

Välitän, ja haluan että tiedät sen.
Olen enemmän kuin iloinen että löysin sinut.

Ole aina luonani, kaunis tyttöni.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot