Nimetön

Runoilija Sumuinenlahti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tosi ystävää ei ole helppo löytää,
eikä ystävyys ole aina yksinkertaista.
Kestävää ystävyyttä ei rakenneta hetkessä.

Silti,
näiden kaikkien vuosien jälkeenkin
olen onnellinen luonasi.

Kanssasi voin olla oma itseni.

Olet minulle niin paljon.
Enkelini, auringonsäteeni.

Olet kuin tuuli joka kannattelee siipiäni,
kaunein laulu maailmassa.

Saat hymyn kasvoilleni.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot