Nimetön

Runoilija Sumuinenlahti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kiitos näistä vuosista
niiden aikana ikää karttui ja harrastukset vaihtui
yksi säilyi samana

kakstoista vuotta sitten olin vasta lapsi
en ymmärtänyt kuka oli suuri sankarini
se kauniin sininen jolle kaikki hurrasivat
pidin vain tyylistäsi

Ajan kuluessa opin tuntemaan sinut
tiesin tapasi ja huomasin arvosi
rakastin yhä tyyliäsi

Nyt yksi suuri tähti taivaaltani himmenee
mut ei sammu kokonaan
Käännän uuden sivun kirjassa joka kantaa nimeäsi
kirjassa jonka itse tein vuosien saatossa
ja huomaan sivujen olevan loppu

Kuningas ei kuollut,
se vain siirtyi syrjään,
tietäen parhaiden päiviensä jo menneen.
Selite: 
Vielä kerran, kiitos niistä! Runo elämäni ensimmäisestä ja suurimmasta sankarista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot