Kesä 2006

Runoilija Sumuinenlahti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tuleva kesä,
siitä tulee paras ikinä.
Tapahtumia ja tapaamisia,
salainen tieto siitä;
nyt ei millään muulla ole väliä.

Valvotaan päivät, yöt,
jutellaan.
Kuunnellaan kasikytluvun musaa
ja toistetaan parhaita lauseita.

Siitä tulee pakostakin hymy kasvoille.

Aikuisena olo ei varmasti ole puoliksikaan
niin hauskaa kuin aikuiseksi kasvaminen.
Elämme elämämme parasta aikaa.

Kun millään ei ole väliä, kuuntele sydäntäsi.
Minne se tahtoo?

Kiivetään aitojen yli,
pidetään hauskaa omassa maailmassamme.
Hengataan bussipysäkillä,
katujen varsilla, nuorisotaloissa.
Ihan vain ajankuluksi.

Kesällä nukahdan hymy kasvoilla.
Selite: 
Papatteja parkkihallissa, kokista ilta-auringon alla. Kesä 2006, tervetuloa! Tuli, oli ja meni. Hauskaa oli, ja ensi kesänä vielä hauskempaa. Niin se aina menee.
Kategoria: 
 

Kommentit

olisipa jo kesä :P
hyvin kirjoitettu runo.
"Kesällä nukahdan hymy kasvoilla."
niin. kesä on ihanaa aikaa :)
Jaksa vielä, kyllä se kesä sieltä tulee. hiljalleen.

 

Käyttäjän kaikki runot