Nimetön

Runoilija Sumuinenlahti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
"teil on outo talo"
no anteeks et on vanhempi ku teillä
lattiat narisee ja äänet kuuluu seinien läpi
onhan tää pienempikin noin puolella
ja värist sä et tykkää tiiän
mut me valittiin se yhdessä perheenä

"porukkas on laiskoi"
anteeks ettei niil riitä aikaa kuskata
mutsi opiskelee iltalukios työnsä
eiku sori kahen työnsä ohella
isä painaa töitä seittämänä päivänä viikosta
nyt sil vihdoinki lomaa jopa pari viikkoa
rakentaa meil parveket terassii ja uusia seiniä
hoitaa äitinsä puolesta maatilaa
jonka peri isänsä kuoltua

"no ei raha oo mikää ongelma
vaa se mihi sitä käytetää"
täälläkö sä paljon turhaa näät
nää sohvat makso euron pelastusarmeijasta
lukion kirjat saan ilmaseks pelastakaa lapsilta
talo täydes remontis kai tiedät et seki maksaa
just tultiin pohjosesta sukulaisten luota
ei sekään mikään menoton reissu ollu
ja kai meijän pitää hei syödäkkin
ei rahaa riitä turhiin
jos meil ois paljon rahaa
nii miks noi painais noi paljo duunii

"teil on oudot tavat"
no anteeks etten tykkää ihmisistä
en ainakaa jos niitä on paljon näköpiirissä
oon sisäänpäi sulkeutunu ja sit viel ujo
kättely on mulle vierasta
ei täälläpäi niin usei tehdä
oon huono keksii sanottavaa
anteeks jos mun takia on nii hiljasta
ja siks ei syödä keittiössä yhdessä pöydässä
ku työvuorot vaihtelee
ei kukaan kerkii tehä ruokaa
siks se menee niiku se menee
mä teen ruuan pikkuveljelle
syön eilisen jämät kaapista
porukat syöny töissä
soittaa matkalta laita kahvi tippumaa
Selite: 
Ihmiset arvostelee niin nopeesti pelkän näkemänsä, joskus sais tutustuu asiaan että näkis asioiden oikeen laidan. Joskus omien mielipiteiden sanominen loukkaa toista. Parempi pitää ne itellään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot