Nimetön

Runoilija Sumuinenlahti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olen onnellinen kun pidät kätesi ympärilläni.

Mikään ei voi mennä väärin,
tätä suurempaa rakkautta ei ole.

Kun otat kädestä kiinni, saat minut hymyilemään.
Rakkautesi ympäröi minut.

Olen niin onnellinen kun voin huutaa
koko maailmalle rakastavani sinua.

Ja vain jos elät, hengität,
minulla on syy jatkaa eteenpäin.

En tarvitse kuin hetken vieressäsi,
kevyen kosketuksen ihollani.

Saat minut uskomaan itseeni
kun kukaan muu ei enää välitä.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnen saman tunteen kuin tuo runo,kaunista.

hienoa hienoa hienoa *taputtaa käsillä* todella kaunis runo. mulla ihan samoja fiiliksiä omaa kultaani kohtaan. siis todella mahtavaa kuvailua. suosikkeihin pyrähtää tämä :)

 

Käyttäjän kaikki runot