Nimetön

Runoilija Satuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2004
Viimeksi paikalla: 19.4.2016 22:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimät ja sydämelliset kiitokset teille rakkaat runoilijaystäväni! <3
 

Kunpa osaisin, voisin

jaksaisin ja pystyisin

kertomaan kaiken.

Kaikki on hajalla.

Miljoonina ja miljoonina

sirpaleina.



Vielä eilen kaikki oli hyvin

tai ainakin uskoin,

että kaikki on hyvin.



Mutta tänään.

Tänään kaikki hajosi

ympäriltäni.

Jokainen onnen säde

pirstoutui miljooniksi sirpaleiksi,

eikä ole ketään, joka kokoaisi ne.

Ei enää edes rakkautta.



On vain sirpaleita.

Miljoonia ja miljoonia,

pieniä ja teräviä

sirpaleita,

jotka satuttavat,

tekevät haavoja,

pieniä ja suuria,

ikuiseksi jääviä.

Arpia jättävät, ikuisia.

Selite: 
Eilen illalla kirjoitettu, ennen puolta yötä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Haavat saattavat arpeutua nopeammin kuin osaaisi edes arvata.

Haavat saattavat arpeutua nopeammin kuin osaaisi edes arvata.

 

Käyttäjän kaikki runot