Kaksi palaa kaksi ihmistä

Runoilija Satuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2004
Viimeksi paikalla: 19.4.2016 22:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimät ja sydämelliset kiitokset teille rakkaat runoilijaystäväni! <3
 

Rakkaudessa

kaksi ihmistä

kohtaavat kuin

kaksi koskematonta palaa




Kohtaaminen,

josta alkaa muovaus



On muovattava kaksi,

kaksi niin erilaista

yhteensopivaksi



Hitaasti

varovasti tunnustellen,

pehmeästi

ja välillä kovemmasti


ne hiovat toisiaan

muovautuvat

sulautuvat


Yhdistyvät toisiinsa

Ja löytävät yhteisen paikkansa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot