9.10.2008

Runoilija Satuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2004
Viimeksi paikalla: 19.4.2016 22:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimät ja sydämelliset kiitokset teille rakkaat runoilijaystäväni! <3
 

Maa peitossa kuuraverhon,

on uupunut työläinen matkalla töihin.

Kylmä,

kuin sydänkin kuurassa olisi.

Astelen kohti hoivakotia väsyneenä.

Ajatuksistani voimaa haen,

kylmää ilmaa sisääni hengitän.

Vastassa lämmin osasto, työkaverit ja asukkaat.

Silti väsynyt olen,

takana pitkä työpäivien putki.

Tänään en jaksa yrittää,

menen vain voimieni mukaan,

uupuneena ja väsyneenä.

Ajatuksissani vain pitkät unet,

jotka tahtoisin nukkua.

Huomenna vielä aamuvuoro,

sitten viikonloppuvapaalle.

Selite: 
Aamulla töihin menossa klo. 6.50.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot