Hoitosuunnitelma

Runoilija Satuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2004
Viimeksi paikalla: 19.4.2016 22:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimät ja sydämelliset kiitokset teille rakkaat runoilijaystäväni! <3
 

Hoidon tarve

- Rakastunut vastoin tahtoaan (?).

Hoitotyön suunnittelu/tavoitteet

- Saada selvyys rakkaudesta.

- Olla rakastunut tahdostaan.

- Saada rakastaa oikeasti.


Hoitotyön toteutus/keinot

-

Hoitotyön arviointi

- Hoitosuunnitelma epäonnistunut keinojen ja toteutustapojen puuttumisen vuoksi.

- Tarve liian suuri toteutuakseen lyhyen ajan sisällä.

- Tarvitaan uusi hoitosuunnitelma.

- Siirrettävä pitkäaikaishoitoon.




Niin,

Miksi tehdä hoitosuunnitelma rakastumiselle?


Selite: 
<small>Rakkaudelle ei voi tehdä hoitosuunnitelmaa. Täytyy selvitä ilman sitä.</small>
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot