Rakkauden tuska

Runoilija Satuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2004
Viimeksi paikalla: 19.4.2016 22:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimät ja sydämelliset kiitokset teille rakkaat runoilijaystäväni! <3
 

Sydän

Se itkee verisiä kyyneleitä.

Itkee kyyneleitä,

joita silmät eivät vuodata.

Sydän

itkee raastavaa tuskaansa.

Tuskaa,

joka syntyy rakkaudesta.

Rakkaudesta,

joka repii sielun ja sydämen

palasiksi.

Tuhansiksi,

miljooniksi palasiksi,

jotka vain Jumalan rakkaus,

anteeksiantamus voi korjata

eheäksi, rakastavaksi.

Selite: 
24.11.2008<br> 23:38
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis <3

<3jumala<3

kaunista ja raastavaa samaan aikaan. hieno!

kaunis <3

<3jumala<3

kaunista ja raastavaa samaan aikaan. hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot