Nimetön

Runoilija Kaipaaja

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

junaan kiirehdin tietenkin väärään
sen siitä saan kun liiaksi häärään

reagoida en ehtinyt asemaan moneen
kunnes päädyin rossiglioneen

yritin tietysti heti kääntyä takas
kun vastaan käveli tuleva rakas

käytiin katsomassa luostarit ja kirkot
nähtiin paikalliset sepot ja pirkot

lopulta tunsin viinit ja pastat
hänelle selostin saunat ja vastat

hän vei minut sumuisille vuorille
ei ollut reitti vanhoille vaan nuorille

siellä oltiin pilvien keskellä
ei kukaan edes yrittänyt estellä

ihan kuin olisi säitä hallinnut
niin oli mahtava olo minut vallinnut

tuntuu kuin olisi ollut unta vaan
taas palasin kotiin yksin kaipaamaan

Selite: 
Jotenkin mie vaan oon mieltynyt noihin loppusointuihin etten pääse niistä enää eroon :(
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä on upea retki sulla ollu. Harmi, että minä en mukana ollu.

 

Käyttäjän kaikki runot