Muistojen hinta

Runoilija Kaipaaja

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus piilosta
taidemaalarin pajan
Hukkui tervehdyksiin
onnen kankaan alla
Varpunen suljettiin
rakkauden häkkiin

Rakkaus jätti haamun
taivaan pudotessa
Haihtui iloiset hetket
puhaltaviin tuuliin
Varpunen pääsi häkistään
loppui kidutus

Muukalainen vei tytön
uusiin unelmiin
Kylmät ajatukset
pelottivat monia
Laukausta odoteltiin
peläten tuskaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot