Painajaisuni

Runoilija Kaipaaja

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiekkaista tietä pitkin
kävelin aavikolla.
Määränpää oli hukassa
kotinikin hunningolla.

Ihmisiä liittyi seuraani,
sivuteille tuntemattomille.
He vaieten häipyivät,
kunnes tieni otti voimille.

Katselin ympärilleni etsien
kotikaupunkia tuttua turvallista.
Missään en nähnyt mitään,
kaikki oli liian rauhallista.

Tovin siinä ihmettelin,
kunnes saapui mies paikalle.
Neuvoi läheiseen puiseen taloon,
kuin tyhjästä ilmestyneelle.

Talon sisällä oli pimeää,
nurkassa kynttilä ja pöytä.
Äärellä istui hymyilevä tyttö,
jonka kättä hieroi käsi nöyrä.

Katselin sitä hetken kunnes
suutuin, juoksin ulos talosta.
Pihalla oli sinisiä kuusia ja
teki mieli huutaa, sieluni palosta.

Paikalle käveli neuvonut mies,
ja häneltä kysyin: ”Saako täällä huutaa?”
Mies naurahti ja vastasi,
”Älä turhaan, naapurit vielä suuttuvat.”

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot