Mielesi kiusaa

Runoilija Kaipaaja

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seison yksin lehtien putoillessa punaisesta puusta.
Tuuli ravistelee pusakkaa ja hiljaa tilannetta mietin:

”Mihin ovat ystäväsi menneet?
Miksi koko maailmaa vastaan taistelen?”

Pyörittelen päätä ja sanon: ”Sinä typerys!
Eivät he ole minnekään menneet.
Mielesi sinua vain kiusaa!”
Sisimmässäni tunnen suurta vihaa.

Sydämeni kaipaa seuraa, mutta kun se sitä saa,
se vihastuu, kostaa ja tiuskaisee:
Parempi on olla yksin! Menkää pois, kaikotkaa!

Kun he ovat lähteneet, tuuli pusakkaa ravistelee taas.

Selite: 
Huono yritys kuvata tunnetta, jolloin tietää, ettei pitäisi käyttäytyä niin, mutta kuitenkin käyttäytyy. Mut menköön.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

On se ihan hyvä kuvaus tutusta asiasta.
Punaiset puut jäi mieleen :)

 

Käyttäjän kaikki runot