Pitäisi kuulemma itkeä

Runoilija ande

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ernupissisemogootti
 

Pitäisi kuulemma itkeä

alkuillan huokaukset kertyvät tyynyjen alle
aamut kertovat omaa tarinaansa
sivuhuomautuksissa

Elämästä piirtäisi sarjakuvaa
tai kirjoittaisi kirjallisuutta
- modernia, tottakai
voisi pahoihin päiviin
piirtää hymyjä kasvoille
pikkulintuja puihin
tai repiä irti
unohtaakseen

Keskustelut koostuvat sitaateista
kumpi tietää enemmän
on sivistyneempi
siteeraa suurempaa neroa
ja se toinen

missä lautaset käyvät
sukupuuton partaalle
kahvi loppuu ennen huulia
Suo anteeksi kielelleni!
missä se onkaan ollut...

Aamut piettävät silmänsä
häveten itseään yön edessä
Puukirkko kaikaa goottilaista naurua
Ja minä en enää ymmärrä
tai osaa

Pitäisi kuulemma itkeä
itkenhän minä
mutten sinun nähtesi

Selite: 
Itkeminen on itkupillien hommoo
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot