Leipää terapeutille

Runoilija ande

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ernupissisemogootti
 

Kärsin
miksi sitä kutsutaan
kun runoilija kertoo
samaa tarinaa
jokaisella kolmella kokoelmallaan

"Ammattimies"
sanoi äitikin
nuorempi kun olin
siitä sitä sitten riittikin
leipää terapeutin suuhun
moneksi vuodeksi

Kiireellinen tauko
pakotettu
silmiä pitäsi rasvata
siitä ei sitten jatketakaan
ainakaan entiseen malliin

Ei maistu mikä ennen
tuntuuko Muutoksen Tuulia
ehkä pitäisi uusia erinäisiä sopimuksia
rikkoakseen muutaman valan

Elämä
makustellen suussa palavaa savuketta
onko hengittäminen sen vittumaisempaa
kuin ennenkään

Onhan toki totta
että välillä eteneminen
on kuin potkisi lihavaa kissaa
ja ruokkisi heti perään
tryffeleillä ja vispikermalla
- itse vispattua, tottakai

Sanovat että aiheet eivät lopu
odotetaan että jokin
koputtaa ja kiittää
"kiitti kuitti hei,
viuh vain!"
Näinhän se toki toimii

Joskus jos katsoo
edes muutaman tunnin taapäin
muistaa
miksei olisi kannattanut
ei köyhää ritaria
syötetä kuin koiraa
tai koiralle

Terapeutti kiittää
"kuitti hei"

Selite: 
Kirjoittamisen autuaasta tyhjyydestä ja sen luomasta raukeasta itseinhosta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot