Tyhjät lupaukset

Runoilija ande

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ernupissisemogootti
 

Emme kosketa enää näitä seiniä
kuin nojataksemme kaatumatautisina
kun meitä kutsutaan on käytävä
istumme alas paperien taa

kirjaan ylös sen mitä
tahtoisin sinun sanovan

(minä en ole sinun)

Jäikö huokausten alle tarpeeksi ilmaa
kuivaamaan entisiäkään lakanoita
kuin mieltä vailla juostaa karkuun
asetumme suojausasemiin aina illan tullen

kyräilen itseäni alta kulmain
pestessäni puhtaita lakanoitamme

Miksi miksi - sitä ei kerrota
kuinka kukaan ei osaa koskea
jos elämältä kaipaa onnea
löytyy kaapista rikottuja lupauksia

ja usein -

me hyydymme toistemme kainaloihin

ja joka tipan myötä
me kuihdumme kauemmas

Kirjaan ylös jokaisen
suudelman ja halauksen
kirjaan ylös jokaisen
tyhjän lupauksen

(minä olen sinun)

Selite: 
tiätteköku on innolla oottanu pyykkivuoroasa monta viikkoa ja sitse koittaa ja on sillee et JEE ja iloisna kirmaa pyykkituvalle ja joku torpso on pölliny sun vuoros ja ripustanu hevosen kokoset kalsarisa kuivumaan. ai ettäko ottaa kuuppaan, siinähän sitten kävelee likasissa sukissa taas monta viikkoa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot