Odotuksen tuskaa

Runoilija ande

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ernupissisemogootti
 

Tämä sudennahkainen viitta
väärinpäin kääntynyt kuu
tämä unohdettu kirjoitus
tämä mitätön valamme
kaiken jatkuvuudesta

Tämä viimeinen yö
tämä kirottu aamu
tämä jumalan hylkäämä ratapiha
ja muita maalailevia vertauskuvia
siitä, että todellisuudessa

minä odotan
hätäkakka housussa
että koska ovikello soi
ja TV-lupatarkastaja tulee käymään

Selite: 
jäniskevennys. eikä meillä edes katsota telkkaria
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot