Lue haavani

Runoilija ande

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ernupissisemogootti
 

Luulin viimeisteleväni jotain kaunista
puhuin kauniilla sanalla
saaden maailmoita pyörimään
säkkipillin tahtiin
Lue haavani

Luulin veistäväni jotain kaunista
kaapaten hetken kuin perhosen
repien kauniit siivet
kuin kirjan sivut
Lue haavani

Pidä käsi sydämellä
peitä haavasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullisen kaunis. Olisipa minulla enemmän sanoja kuvamaan ajatuksiani. suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot