Loppuaikoja

Runoilija ande

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ernupissisemogootti
 

Onko tämä viimeinen
jälkeesi sulkeutuva ovi
kun kaikki käy tanssiin
saavat nuoren pään huimaamaan

Mistä tultiin
mikä tähän johti
lasken aikoja taakse
yritän löytää merkityksiä
Vääriä tienhaaroja

Maalaa kasvot jotka kuuluvat
Sinun asuntosi seinälle
kehystä ja anna minun katsella
kun pykäät alttariasi

Onko puolet viety
vaiko saatu kaikki takaisin
kaiku ensimmäinen mitä kuulen
Onko kaikki loppu
vaiko vasta alkanut
tyhjyys kuin lapsi vastasyntynyt

Onko tämä loppuaikain
aamuista ensimmäinen
vai viimeiseksi jäävä
hymyn ansaitseva irtolainen

En tunne maisemasta
osaa enkä arpojakaan
uusin silmin ja kasvoin
käytävä uusiin aamuihin

Kierrän lakanoita rullalle
asettelen huolellisesti paikalleen
kirjoitan nimiä uuteen lumeen
joista erotan vain sinun

Selite: 
sananen turhuudesta.. ^__^
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot