Tapoja o.p.n.

Runoilija ande

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ernupissisemogootti
 

On kirjoituskin pieni arvoitus
kysymättä jäänyt
kun lapset muistelevat lapsuuttaan
ja ajan määre hukkuu

On laupeuskin tekoa riettauden
ja arvaamaton käsittely
tuloksettomat voitonjuhlat
ja vieraan pöytään sytytetty kynttilä

On tapoja luopua
tapoja toipua
On tapoja korjata
ja tapoja riutua

On kosketus tekoa hirmuvaltain
sydämetön suudelma
elämän kirjoissa omistus
häthätään kirjattu

On puhetta vain kurkunkorina
viimeisiä tavoitteita
kun kaikki on saatu ja kaikki on viety
on ajat ehkä täynnä

On tapoja olla onnellinen
ja on tapoja esittää

Selite: 
kuva-arvoitus!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot