Pikkuveli

Runoilija Roosajemina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2014
Viimeksi paikalla: 3.1.2017 14:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.5.1991

 

Käteni tavoittelee
Mielesi haurasta kantta

Todellisuuden sirpaleista
Kokoan
Ehjän kuvan

Mielen varjot
Maalaan
Kirkkain värein

Keltaisin vedoin
Avaan
Auringon tulla

Sinisellä
Meren läikehtiä
Taivaan tavoitella
Kipujesi kaarta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä. Selkeät, tiiviit kielikuvat ja kirkkaat värit, jotka varmasti tavoittaisi runon oletetun kohteen. Istuu kevääseenkin.

Kauniisti kirjoitat, valoa kohti.

 

Käyttäjän kaikki runot