Läsnä

Runoilija Roosajemina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2014
Viimeksi paikalla: 3.1.2017 14:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.5.1991

 

Syreenien kuiskinnassa
Äänesi lempeä kaiku

Leinikkien tanssissa
Huojuvat
Lapsuuteni loputtomat illat

Orvokkimerestä poimin
Muistojeni kauneimmat
Silmut

Aukeavan kesän
Kirkkaudessa
Olet läsnä

Selite: 
Mummolle, joka rakasti kukkia
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot