Kaksitoista

Runoilija Roosajemina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2014
Viimeksi paikalla: 3.1.2017 14:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.5.1991

 

Luet luottamuksen silmistäni
Kaipuuni tulla
Tunnustetuksi

Muutaman hymyn hinnalla
Tarjoan koskemattoman
Ihoni

Silmäkulmieni alta näen
Ahnaat kätesi
Kiellettyjen piirtojen
Leikki
Valkealla kankaalla

Leijailen
Liatun ruumiini yllä
Mieleni
siveltimiesi ulottumattomissa

Ehjä kanvas

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot