Valo

Runoilija Roosajemina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2014
Viimeksi paikalla: 3.1.2017 14:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.5.1991

 

Silmissäsi
Varjojeni tuhannet
sävyt

Hiljainen uinuva
Kipinä

Arkana kuin aamuaurinko
Minä aukenen

Valon tulla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot