Vieläkö sinä rakastat?

Runoilija Chaidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämään eksynyt ja siihen rakastunut nuori naisen alku. Hetkessä on hyvä elää. <3
 

Sinä sanot
että olet täydellinen;
Hyvä kroppa
ja älyä.
(-Sehän riittää?)

Minä olen sinusta
vain blondi,
jolla ei aina sytytä.

Ulkonäköönikään
et ole tyytyväinen.
Niin, ja nalkutankin
aivan liikaa.

En tosiaankaan tiedä
halusinko nähdä
kolikon tämän puolen.

Viihdyin hyvin
niiden vaaleanpunaisten
lasien takana.

(On ollut liian kylmää
ja välinpitämätöntä
nämä viime ajat.)

Yksi ajatus yhä vain
jyskyttää mielessäni;

Vieläkö sinä rakastat?

Sillä minä rakastan.

Selite: 
Rakkaus satuttaa. Ehkä yksi kovimmista elämän oppitunneista, joka pitää oppia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on aina riski, hyvä runo.

joskus asiat kääntyvät näinkin. erittäin hyvä runo!

Ei sen tarvitse pahasti satuttaa. Senkin voi oppia. Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot