Luominen

Runoilija Chaidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämään eksynyt ja siihen rakastunut nuori naisen alku. Hetkessä on hyvä elää. <3
 

Tapailen sanoja,
etsin lauseita.

Katselen tuolissani ympärilleni
ja annan mielikuvitukseni
matkustaa ajassa.

Muistelen
ja haaveilen;
elettyä elämää
ja tulevaisuutta.

Mitä näen,
koen
ja tunnen.

Juon kupin kahvia
ja annan kynän kirjoittaa
niitä sanoja
ja niitä haaveita.

Tämä on elämäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

näin se elämä kulkee

 

Käyttäjän kaikki runot