rakkauskirje

Runoilija Chaidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämään eksynyt ja siihen rakastunut nuori naisen alku. Hetkessä on hyvä elää. <3
 

Sinä saavut aina niin hiljaa,
kiedot kätesi ympärilleni,
suudellen hellästi niskaani.

Kuiskaillen,
viekotellen,
hellien.

Rakastuen,
tuntien,
eläen.

On helpompaa elää,
rakastuneena,
sinun kanssasi.
Kuin koskaan aiemmin
kenenkään kanssa

Rakkaani,
rakastan sinua!

Selite: 
S <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot