jesarilla korjattu

Runoilija Chaidi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämään eksynyt ja siihen rakastunut nuori naisen alku. Hetkessä on hyvä elää. <3
 

Ne sanoo
et vaikeudet vahvistaa.

Mä en usko.
Enkä oo koskaan uskonu.

Mut ne halkoo.
Tekee pienemmäks
ja särkyväks.

Eikä jesarilla korjattu
voi kestää ikuisuutta.

Selite: 
Kunhan mietin, koska elämä on ollut raadollinen mulle, eikä musta ainakaan vahva oo tullu. Ja on sitten tarkotuksella puhekielinen, jotta olisi enempi angstia ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Toimiva kokonaisuus.

Pani miettimään miksi ihmiset antavat toisille vallan loukata?
Mikä on se joka loukkaantuu?

Miksi me aina vaan koitamme korjata jesarilla, ja siten yhä vaan raahaamme mukanamme sitä rikkoutunutta...
Miksi emme tuhoisi sitä lopullisesti ja siten antaisi jonkun täyden uuden ilmestyä tilalle?

Elämään ei jää tyhjiöitä.

Siten luominen on tuhoamista, eräässä perspektiivissä.

Kivasti kuitenkin laittoi runosi angsteineen miettimään...

iloa päivääsi!

Niinhän ne sanoo, ja huomaa pian itsekin toistavansa samaa
ehkä vain siksi että toivoo kovasti sen pitävän paikkaansa
totuuteen iskevä runo
sillä ei kaikkea voi korjata, edes sillä jesarilla

 

Käyttäjän kaikki runot