Toinen tanssi

Runoilija Kultavirta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2004
Viimeksi paikalla: 12.4.2018 12:53

Asuinpaikka: Kajaani
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1968

Pienelle pojalle, saapuneiden taakkojen reppu, liian painava, muutun varjoksi, häviän.
 


Mielettömyys,

saapui, saneli,
lasitiilistä, rikkinäisistä,

seinän, menneen,
tulevan välille,

unohdin, kadotin
kunnes, löysin,

löysin,




vihreän kiven,
sydämen,

syntykiljaisusta,
sykkineen,

päivien purppuraa, rakkautta,
tuulten elämään,
vapautta.

Selite: 
Tulit tuulena, saavuit sateena..otit omaksi, pohjatuulena pienen sydämen, joka särkyneenä elosta, elon maantiellä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohdullinen tanssi, elämänmakuinen ♥

Otsikko on hyvä johdatus runon ytimeen ja vapauteen. On mahdollista saada toinen tanssi
Hyvää syntymäpäivää
Kalevalaista ja maagista poljentoa löydän tästä, ilmavan hengittävää on runosi kieli.
Upea runo ja mahtava selite. Paljon onnea Sinulle.
Hieno runo.
Menee ihon alle, kuten runosi yleensäkin.

Vapautta!
Tuuli, metsä, erämaa, polut rytikössä,
pitkospuiden natina, kaikki muu luonnossa,
vapautta sykkii.

O n n e a.
Runon rytmi on kuin tanssi. Askel askel viereen. Ja sitten eteenpäin.

Hyvää syntymäpäivää!
 
Kaunis runo . Hyvää syntymäpäivää 
Kaunis runo . Hyvää syntymäpäivää 
 

Käyttäjän kaikki runot