Sinipilven taikaa

Runoilija Kultavirta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2004
Viimeksi paikalla: 12.4.2018 12:53

Asuinpaikka: Kajaani
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1968

Pienelle pojalle, saapuneiden taakkojen reppu, liian painava, muutun varjoksi, häviän.
 





Kuin, perhonen kukkaa,
kukka vettä,
vesi pilveä rakastaa,

niin minäkin sinua.

Jalona sydän, luonnas nytkin,
aate aatelisena,
käsi kädessä keisarinnan,

nukahdan hymyyn.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää ja romanttista 😊

Kaunis ja herkkä tunnelma runossa.
Pysäyttää lukijan ja pitää hetken kohdallaan.

Suloista! :)

kaunista...

Herkkä

kauniita sanoja väljästi puroillen lukijoiden sydämiin.
kaunis kokonaisuus, ihan voi tunnelman aistia:)

Kaunista ja herkkää

Kauniisti soivat runosi sanat.

Kaunis rakkauden kuvaus!

Olipa hellän suloista Onnea vuoteen 2015

Rakkautta tulvillaan tämä runosi.
Ja niinhän se on,
että Rakastaan ajatellessa nukahtaa hymyyn <3

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Ihana runo ja oikein makoisia syntymäpäiviä Sinulle :)
 

Käyttäjän kaikki runot