Sanat rakkaudelle

Runoilija Kultavirta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2004
Viimeksi paikalla: 12.4.2018 12:53

Asuinpaikka: Kajaani
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1968

Pienelle pojalle, saapuneiden taakkojen reppu, liian painava, muutun varjoksi, häviän.
 

Sinä olet minulle kaunein,
sinä olet minulle,
sinä olet,
sinä,

rakas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, tunteikas runo. Erityinen.

Hieno idea! Toimii. Kaunis kokonaisuus.

<3

Kaunis, hyvä runo

Voiko sen enää paremmin todeta.
 

Käyttäjän kaikki runot