Pajusydän

Runoilija Kultavirta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2004
Viimeksi paikalla: 12.4.2018 12:53

Asuinpaikka: Kajaani
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.9.1968

Pienelle pojalle, saapuneiden taakkojen reppu, liian painava, muutun varjoksi, häviän.
 




Näin, hymyn silmistäs, itkusta,

kauneus ratsasti sisään,
valkoisella hevosella, kuninkaana,
entisyyden orjat kumarsivat, varjoihin,

kuinka monta kertaa,
kuinka monella kyynelellä,

hulluudessa ja yössä,
sinun tiennyt olevan,

silmuna minulle,
lempenä lehtopuissa,
alusta, loppuun,


kuinka monta kertaa,
kuinka monella kyynelellä,

viisaudesta välittämättä,
vuolaisen padot kaatumaan,


polvistun ja saatan, sinut alttarille,
hengittämään ikuisuutta,

rakkaaksi pajusydämelle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella ihanaa luettavaa.
 

Käyttäjän kaikki runot