Rakas kirjani

Runoilija manala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää kolhinut hassu täti
 

Sinä rakas kirjani,
minun likakaivoni.
Olet yhtä rikki kuin
minä olen rikki sisältä.
Tulet lisää hajoamaan
siinä missä minäkin sisältä,
sinä ulkoa.
Olemme aina joidenkin likakaivo,
joidenki nyrkkeilysäkki.
Harva meitä kuuntelee
tai lukee.

Selite: 
Rakkaudella kirjoitin tämän runovihkooni ehkä myös tajuen kuinka samanlaisia kummatkin olimme.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot