Palapeli

Runoilija manala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää kolhinut hassu täti
 

Me yhdessä toisiimme
silmiin katsotaan.
Kuunnellaan kuinka sade
rummuttaa kattoon ja
ukkonen myrskyisästi
pauhuaa vihansa ilmoille.
Elosalamat hetkeksi
valottaa kasvomme näkyville,
että toisemme nähdä voidaan.
Kehot lähekkäin emme
pelkää mitään,
yhdessä kuin kaksi
palapelin palaa.

Selite: 
Rakkaani, kumppanin inspiroima ja ukkosen myrkyssä kirjoitettu. Mielestäni hyvin kaunis runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis on kyllä :)

 

Käyttäjän kaikki runot