Hajonnut silta

Runoilija manala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää kolhinut hassu täti
 

Luottamus on kuin silta,
se on rakennettava aina
uudestaan kun se sortuu.
Mutta voiko särkynyttä
sydäntä uudestaan
rakentaa?
Voiko sama ihminen
sen parantaa jonka
jo kerran hajoitti?

Selite: 
Yllätys, mietin viime vuonna tälläisiä kysymyksiä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot